Szűcsmesteri szolgáltatások

Minőségi

Egyedi

Természetes

100% Minőség

Szűcsmesteri tudásom 1845 óta gyűjtött tapasztalatra épül, hiszen családomba a szűcsmesterség tudománya öröklődik. Hat éves koromban már édesapám körül sürgölődtem, később inas koromban testvéremmel (leginkább budapesti) tehetséges szűcsmesterekhez szegődtünk, rövidebb hoszabb időkre hogy a lehető legtöbb technikát, szakmai tudást, “titkot” összegyűjtsük. Szakmai elismeréseim, további bizonyíték lehet minőségi alkotásaimra, de véleményem szerint a legjobb, ha vásárlóim döntik el mit gondolnak minőséginek, így hogy termékeimet nyugodt szívvel válasszák, kipróbálják, minden munkámra garanciát vállalok.

100% Egyediség

Ahogyan a természetben nem nyílik két egyforma virág, úgy a valódi szőrme alapanyag sem lehet egyforma. Mindegyik kikészített szőrmének, irhának, bőrnek  más tulajdonsága van melyet a szakértő szem könnyen felmér. Az alapanyag tulajdonságaihoz (pl.:szőrvastagság, szőrrajzolat, szőrtömöttség stb.)szakszerűen igazodva alkotom meg kézműves termékeimet. Ezen felül csak saját mintáim, alapján készülnek el műveim, melyek közt egyaránt megtalálhatóak újdonságok, modern és klasszikus darabok, és igény szerint akár az egyénre szabott termékek is.

100% Természetes alapanyag

A valódi bőr, szőrme, írha természetes lélegző anyag, melynek viselése olyan kényelmet, életérzést nyújt amelyre semmilyen más ruházati alapanyag nem képes. Létezik természetes cserzésű szőrme, bőr és írha (pl.:orvosi báránybőr) mely annyira környezetbarát hogy a földbe ásva maximum egy év alatt telljesen lebomlik (komposztálható).

Az oldal sütiket használ, hogy minél könnyeben kezelhető, oldalt hozhassunk létre a látogatóknak.