Nálunk egyszerre érezheted magad biztonságban, találhatod meg a hozzád illő szőrmés különlegességet, és élvezheted a kézműves szűcsmester szakértő kiszolgálását.
Olvassd el nálunk mire kell odafigyelni, majd vedd fel velünk a kapcsolatot és látogass el üzletünkbe!

1. Egyszerre "egy" vásárló lehet üzletünkben

Kizárólag bejelentkezés alapján, egyszerre egy vásárló tartózkodhat üzletünkben (természetesen, párok, családok jöhetnek egyszerre).

2. Folyamatos szellőztetés

A  helyiségben minden ablakot bukó, vagy nytott állásban tartunk, így a friss, tiszta, kertvárosi levegő mindig szabadon áramlik a boltban

3. Nálunk mindenki maszkot visel

Nem csak a szűcsmester, de minden vásárlónk maszkot visel a boltban tartozkodás alatt. Ha netán eljössz hozzánk és otthon hagyod a maszkod akkor sincs baj, hiszen mi saját késztésű, mosható maszkot biztosítunk számodra, és ha vásárolsz nálunk egy terméket, a maszkot ajándékba adjuk!

4. A szőrme üzletbe lépéskor, mindenki kézfertőtlenítéssel kezd

Belépéskor az általunk biztositott kézfertőtlenitő szerrel nem csak a szűcsmester de minden vendégünk is fertőtleniti a kezét.

+1 Kérlek ha koronavírusra utaló tünetet érzékelsz magadon, inkább maradj otthon, magad és mások egészségének megőrzése érdekében.

Ha netán valamely koronavírusra utaló tünetet érzékelsz magadon kérünk, hogy inkább maradj otthon, a magad, az utánad érkező vásárlóink és a szűcsmester biztonsága érdekében.  Ez esetben szívből kívánunk mielőbbi gyógyulást neked!

Az oldal sütiket használ, hogy minél könnyeben kezelhető, oldalt hozhassunk létre a látogatóknak.